Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.02. 2025
Dnes má svátek Dorota
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová panenka na rebarboře

fotka Vepřová panenka na rebarboře
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vepřová panenka na rebarboře:

1 větší hrst šalvěje  | 2 oloupané stroužky česneku  |  olivový olej na marinování masa  | 2 vepřové panenky  |  sůl na dochucení  | 10 plátků pršutu  | 12 stvolů rebarbory

Postup přípravy receptu Vepřová panenka na rebarboře:

1. Většinu šalvěje rozdrťte s česnekem, promíchejte s olejem a směsí potřete panenky. Nechte asi hodinu marinovat.

2. Troubu předehřejte na 220 stupňů. Maso lehce osolte a omotejte plátky slaniny. Stonky rebarbory vyložte dno pekáče a položte na ně maso. Polijte zbylou marinádou, posypte zbytkem šalvěje a zakápněte olejem. Přikryjte navlhčeným zmačkaným papírem na pečení (vmáčknete ho ke stěnám pekáče) nebo alobalem. Pečte čtvrt hodiny pod papírem a stejnou dobu odkryté.

3. Vyjměte z trouby a nechte chvíli odpočívat. Nakrájejte na šikmé plátky a podávejte s opékanými nebo šťouchanými bramborami.


Fotky receptu Vepřová panenka na rebarboře:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová panenka na rebarboře
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !