Použité suroviny receptu Vepřová panenka s ananasem:
600 g vepřové panenky
| 200 g ananasu
| 1 cibule
| 1 rajče
| 2 lžíce oleje
| dle chuti limetková šťáva
| 1 lžička tymiánu
| dle chuti sůl a pepř
| dle chuti korinadr a kmín
Postup přípravy receptu Vepřová panenka s ananasem:
Promícháme olej, sůl, tymián a cayennský pepř, směsí potřeme maso a necháme ho na rozpáleném oleji osmahnout ze všech stran. Salsu připravíme z ananasu, cibule a rajčete nakrájených na malé kousky. Přidáme nasekaný koriandr a vložíme do misky. Dochutíme solí, limetkovou šťávou a zalijeme trochou oleje. Osmahnuté maso necháme dopéct ve vyhřáté troubě a podáváme nakrájené na plátky s ananasovou salsou.
Fotky receptu Vepřová panenka s ananasem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!