Postup přípravy receptu Vepřová panenka s pórkem a zázvorem:
Maso nakrájíme na nudličky. Maso promícháme s kukuřičným škrobem.
Do velké pánve, nejlépe do woku, nalijeme hodně oleje, rozpalíme ho a vhodíme do něj nudličky masa.
Maso smažíme necelou 1 minutu a pak slijeme pryč přebytečný olej. Můžeme dát na začátku i méně oleje a maso na něm smažit přibližně 4 minuty. Ale vhozením do většího množství oleje se maso stáhne a bývá křehčí.
Přidáme česnek a zázvor pokrájený na malinké kostičky a bílou část pórku. Společně chvíli restujte. Nakonec přidáme i zelenou část pórku a přírodní sójovou omáčku a ještě prohřejeme tak, aby pór byl měkký, ale křehký a hlavně zůstal svěže zelený. Pokud chceme zvýraznit zázvorovou chuť, po dovaření přidáme lžičku čerstvě vymačkané šťávy z čerstvého zázvoru.