Postup přípravy receptu Vepřová panenka se žampiony a sýrovou omáčkou:
Panenku potřeme ze všech stran solí,pepřem a 2 lžícemi oleje,zabalíme jí do fólie a necháme dvě hodiny odležet v chladu.Pak maso opeeme ze všech stran na zbylém oleji,zabalíme ho do alobalu a uložíme v troubě vyhřáté na 150 stupních.Očištěné a na plátky nakrájené žampiony vložíme do rozehřátého oleje a dusíme,až se z hub vypaří všechna voda.Ve výpeku z masa osmahneme nadrobno nasekanou šalotku.Zaprášíme jí moukou,krátce orestujeme a podlijeme vývarem a vínem.Přidáme houby,po 10 minutách vmícháme sýr a dochutíme pepřem,muškátem,worcesterem a vegetou.Plátky masa přelijeme omáčkou,posypeme pažitkou a podáváme s těstovinami nebo bramborovými noky.