Použité suroviny receptu Vepřová pečeně debrecínská:
750 g vepřové kýty naporcované na malé plátky
| Maggi gulášová omáčka
| 1 ks cibuli
| 2 lžíce másla
| 1/8 l zakysané smetany
| sůl
| sladkou papriku
Postup přípravy receptu Vepřová pečeně debrecínská:
Maso očistíme, osolíme a opaprikujeme. Pak zpěníme posekanou cibuli a maso do ní vložíme, mírně podlijeme vodou, zakryjeme a dusíme do měkka. MAGGI Gulášovou omáčku rozmícháme ve 4 dcl studené vody, nalijeme k masu a krátce povaříme. Vepřovou debrecínskou pečeni podáváme s MAGGI Bramborovou kaší .
Fotky receptu Vepřová pečeně debrecínská:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!