Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová pečeně na broskvích

fotka Vepřová pečeně na broskvích
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Vepřová pečeně na broskvích:

1 kg vepřového masa z plece  | 1 kg broskví  | 2 stroužky česneku  |  olej  |  bobkový list  |  tymián  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Vepřová pečeně na broskvích:

Česnek oloupeme a nakrájíme na nudličky a protkneme jimi maso na různých místech. Dáme do pekáčku, osolíme, opepříme, rozdrobíme na něj tymián s bobkovým listem a pečeme ve středně teplé troubě 1 a 1/2 hodiny. Po půl hodině pečení podlijeme větší sklenicí vody a občas maso přelijeme výpekem. Broskve oloupeme, rozkrojíme na půl a vyděláme pecky a asi 20 minut před koncem pečení je v pekáčku rozložíme okolo masa. Z měkkého masa vyděláme kosti, nakrájíme je na plátky a podáváme obložené broskvemi a zalité šťávou.


Fotky receptu Vepřová pečeně na broskvích:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová pečeně na broskvích
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !