Vložil: | kabalenka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 100 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřová pečeně s hořčicí:
800 g krkovice
| 2 lžičky hořčice
| sůl, pepř
| paprika
| tymián
| 2 mrkve
| 1 celer
| 1 pórek
| 1 bobkový list
| 3 lžíce bílého vína
Postup přípravy receptu Vepřová pečeně s hořčicí:
Mrkev, celer, pórek a cibuli nakrájet nadrobno. Maso potřít hořčicí, ochutit pepřem, tymiánem a paprikou. Rozehřát hrnec. Maso ze všech dobře opéci. Přepnout na nejnižší stupeň. Přidat trochu soli, zeleninu a bobkový list. Přikryté nechat péci 40 minut. Potom obrátit maso a přikryté péci dalších 40 minut. 10 minut před koncem pečení přidat bílé víno a kečup. Nakonec nechat omáčku trochu zhoustnout a podávat zvlášť.
Fotky receptu Vepřová pečeně s hořčicí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!