Vložil: | Saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřová pečeně sýrová:
800 g vepřové pečeně s kostí
| 50 g sádla
| 70 g eidamu
| 1 vejce
| sůl
| kmín
| pepř
Postup přípravy receptu Vepřová pečeně sýrová:
Maso osolte, okmínujte a opepřete a dejte péct na sádle vymazaném pekáčku do předem vyhřáté trouby. Ideální teplota pro pečení je 200°C. Podle potřeby podlévejte masovým vývarem. Když je maso téměř měkké, potřete jej rozšlehaným vejcem smíchaným ze strouhaným sýrem a pečte dokud povrch nezezlátne. Výborné jsou k tomu šťouchané brambory nebo bramborová kaše a okurkový salát.
Fotky receptu Vepřová pečeně sýrová:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!