Použité suroviny receptu Vepřová pečínka s ementálem:
800 g vepřové pečeně
| sůl
| kmín
| 50 g strouhaného ementálu
| 1 vejce
| šálek vývaru z masa
| 400 g brambor
| 1 cibule /větší/
| kysané zelí
Postup přípravy receptu Vepřová pečínka s ementálem:
Pečeni posolte, okmínujte a dejte péct do trouby na 200 °C. Když je téměř hotová, potřete ji rozšlehaným vejcem smíchaným s ementálem. Znovu pečte, až povrch zezlátne. Mezitím si připravte šťouchané brambory s cibulkou smaženou na másle. Porcujte na plátky a podávejte s brambory a zelím.
Fotky receptu Vepřová pečínka s ementálem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!