Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřová plec na bazalce se smetanovými bramborami

fotka Vepřová plec na bazalce se smetanovými bramborami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vepřová plec na bazalce se smetanovými bramborami:

4 plátky vepřové plece  | 600 g brambor  | 8 ks rajčat  | 2 stroužky česneku  | 1 lžíce drcených barevných pepřů  | 3 lžíce bazalky  | 1 lžička prášku ze směsi sušených hub  | 2 lžíce sádla  | 200 ml smetany ke šlehání  |  sůl

Postup přípravy receptu Vepřová plec na bazalce se smetanovými bramborami:

Plátky masa osolíme a opepříme, oloupané syrové brambory nakrájíme podélně na čtvrtiny, rajčata rozpůlíme. Do vymazané zapékací misky vložíme rajčata řeznou stranou nahoru a obložíme je bramborami. Osolíme, opepříme, nahoru položíme osolené a česnekem potřené plátky masa a posypeme sekanou nebo sušenou bazalkou a houbovým práškem. Přikryjeme, vložíme do rozehřáté trouby a pečeme při 180°C 30 minut. Poté vše přelijeme smetanou, opět přikryjeme a pečeme ještě 10 minut. Odklopíme a vepřovou plec na bazalce necháme 5 minut zapéct.


Fotky receptu Vepřová plec na bazalce se smetanovými bramborami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová plec na bazalce se smetanovými
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !