Postup přípravy receptu Vepřová směs:
Očištěná vepřová játra důkladně propereme ve studené vodě, necháme okapat, osušíme a nakrájíme na tenké plátky. Tenké plátky jdou lépe krájet, když maso dáme na chvíli zatuhnout do mrazáku.
Vepřové maso rozkrájíme na slabé nudličky. Játra i vepřové maso promícháme se solamylem.
Omytý pórek a červenou papriku, zbavenou jádřince, nakrájíme na proužky. Česnek oloupeme a rozkrájíme na tenké plátky.
Na rozpáleném oleji zprudka osmažíme směs z vepřových jater a vepřového masa. Smažíme, dokud játra nezměknou a nepřestanou být krvavá. Pak přidáme zázvor, pepř, sójovou omáčku a zamícháme.
Na jiné pánvi (na rozehřátém oleji) osmažíme krátce zeleninu. Musí zůstat polosyrová a křupavá. Zeleninu vmícháme do vepřové směsi. Nemusíme solit, sójová omáčka je dost slaná.