Použité suroviny receptu Vepřová svíčková se slaninou a žampióny:
600 g vepř. svíčkovoé
| 100 g slaniny /tenké plátky/
| 125 ml vody
| 100 ml bílého vína
| 125 ml smetany
| sůl
| pepř
| 5 g intantního vývaru
Postup přípravy receptu Vepřová svíčková se slaninou a žampióny:
Maso obalte plátky slaniny a ty upevněte případně párátky. Na pánvi opečte maso po všech stranách do hněda a dejte je do pekáče.
Na vypečeném tuku v pánvi orestujte žampiony, přidejte k nim víno, vodu, smetanu a vývar. Ochuťte solí a pepřem, nechte přejít varem a nalejte na maso v pekáči.
Pečte v troubě vyhřáté na 200 st. C 30 minut.
Fotky receptu Vepřová svíčková se slaninou a žampióny:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!