Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Velký roční horoskop na rok 2026Velký roční horoskop na rok 2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.12. 2025
Dnes má svátek Bohumila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřová žebírka s jablky a křenovou šlehačkou

fotka Vepřová žebírka s jablky a křenovou šlehačkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřová žebírka s jablky a křenovou šlehačkou:

4 vepřová žebírka  |  sůl, pepř, mletá sladká paprika  | 2 lžíce oleje  | 30 g másla  | 4 nakyslá jablka  | 1,5 dl smetany ke šlehání  | 1 lžíce strouhaný křen  |  citronová šťáva, cukr

Postup přípravy receptu Vepřová žebírka s jablky a křenovou šlehačkou:

Žebírka při okrajích nařízneme, do poloviny odřízneme od kosti, osolíme a v oleji po obou stranách opékáme. Měkká žebírka dáme na nahřáté talíře a poprášíme paprikou. Z pánve slijeme olej, do šťávy přidáme máslo a tlustší kolečka oloupaných jablek. Opékáme je asi 5 minut. Smetanu pevně ušleháme, křen zakapeme citronovou šťávou, nepatrně osolíme a osladíme. Pak promícháme se smetanou. Žebírka přelijeme vroucí šťávou z pánve, obložíme horkými jablky a ozdobíme šlehačkou.


Fotky receptu Vepřová žebírka s jablky a křenovou šlehačkou:

Vepřová žebírka s jablky a křenovou šlehačkou
Vepřová žebírka s jablky a křenovou šlehačkou
Fotky vložil: sámo 
Hodnocení receptu Vepřová žebírka s jablky a křenovou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !