Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové dušené v kedlubnách

fotka Vepřové dušené v kedlubnách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vepřové dušené v kedlubnách:

60 dkg vepřového masa (plec nebo horší část kýty)  | 1 kedlubna  | 15 dkg másla  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Vepřové dušené v kedlubnách:

Maso nakrájíme na kostky a kedlubnu nastrouháme na hrubém struhadle (jako na okurku). V kastrole rozpustíme tuk a na něm rychle osmahneme maso. Osolíme, opepříme, přidáme kedlubnu, podlijeme vodou (může být i vývar z masa) a dusíme až je vše měkké. Podlíváme raději na pokračování a vždy jen malé množství, protože výsledek by měl být malé množství jemné šťávy z kedluben a masa.
Alternativa: místo kedlubny použijeme najemno nakrájenou kapustu, do téměř hotového pokrmu pak kromě soli a pepře přidáme ještě rozetřený česnek podle chuti.


Fotky receptu Vepřové dušené v kedlubnách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové dušené v kedlubnách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !