Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.02. 2025
Dnes má svátek Svatopluk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové karé porchetta

fotka Vepřové karé porchetta
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Vepřové karé porchetta :

1 kg vepřového karé s kůží  | 3 snítky rozmarýnu  | 5 stroužků česneku  | 1 polévková lžíce semínek fenyklu  | 1 lžíce hrubé soli mořské  | 1 lžička pepře  |  kůra z citronu  | 1 lžička sušených chilli papriček  | Zelná omáčka Salsa verde:  | 100 g petrželév natě  | 100 g máty  | 30 g kapar  | 30 g sardelek  | 10 g dijonské hořčice  | 200 ml oleje olivového  |  šťáva z citronu  |  mletý pepř

Postup přípravy receptu Vepřové karé porchetta :

Vepřové karé omyjeme a kůži neodstraňujeje, zpracujeme jej tak, aby bylo možné je srolovat. Rozmarýn, česnek, fenykl, hrubou sůl, pepř, citrónovou kůru a chilli roztlučeme v hmožďíři na jemnou směs. Maso potřeme zevnitř, srolujeme a převážeme kuchyňskou nití. Kůži na několika místech nařízneme a pečeme v troubě 1,5 hodiny při 220 stupních. Během pečení co nejčastěji poléváme vypečenou šťávou. Všechny přísady Salsy verde nasekáme, přidáme hořčici, olivový olej, citrónovou šťávu, pepř a důkladně promícháme.


Fotky receptu Vepřové karé porchetta :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové karé porchetta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !