Postup přípravy receptu Vepřové kari se zeleninou:
Zeleninu očistíme, papriku zbavíme jádřinců, cibuli slupky, mrkev oškrábeme. Cibuli rozpůlíme a nakrájíme na plátky, papriku na proužky, pórek na kolečka a mrkev na půlměsíčky. Všechnu zeleninu smažíme chvíli na rozehřátém oleji. Měla by zůstat napůl syrová, křupavá. Nakonec do zeleninové směsi přidáme asi 3 lžíce kukuřice, zamícháme a prohřejeme. Kukuřice může být zmrazená nebo sterilovaná. Kukuřici přidáváme hlavně kvůli vzhledu, můžeme ji i vynechat.
Maso nakrájíme na nudličky a promícháme se solamylem. Osmažíme ho zprudka na rozpáleném oleji. Přidáme trochu cukru, kari koření, pepř a sójovou omáčku.
Usmažené maso smícháme s orestovanou zeleninou.
Vepřové kari se zeleninou podáváme s uvařenými nebo usmaženými čínskými nudlemi, nebo rýží