Použité suroviny receptu Vepřové kotletky na zelenině:
4 malé vepřové kotlety
| 1 lžíce másla nebo margarínu
| 5 pórkových cibulek
| 1 cuketa
| 4 rajčata
| dle chuti: sůl a pepř
| 1 snítka rozmarýnu nebo estragonu
Postup přípravy receptu Vepřové kotletky na zelenině:
Kotlety lehce naklepeme. Rozehřejeme 1 lžíci másla a maso na něm z obou stran prudce opečeme. Zmírníme oheň a kotlety po každé straně ještě 3–4 min. dopékáme.
Zeleninu omyjeme a očistíme. Pórkové cibulky nakrájíme na kolečka, cukety na kostičky a rajčata nahrubo nasekáme.
Zeleninu opečeme na zbylém másle, osolíme a opepříme. Rozdělíme ji na talíře a poklademe na ni opečené kotlety. Podáváme ozdobené rozmarýnem a estragonem. Nejvhodnějšími přílohami jsou těstoviny nebo vařené brambory.
Fotky receptu Vepřové kotletky na zelenině:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!