Použité suroviny receptu Vepřové kotlety debrecínské:
4 větší kotlety
| 1 velká cibule
| 50 g slaniny
| dle chuti: sůl
| 1 lžíce sádla
| 1/2 lžičky sladké papriky
| 100 g debrecínské klobásy
| 3 rajčata
| 2-3 zelené papriky
Postup přípravy receptu Vepřové kotlety debrecínské:
Na sádle opečeme naklepané osolené kotlety a přendáme je na teplý talíř. Na témž sádle osmahneme jemně pokrájenou cibuli, přidáme na proužky nakrájené papriky a oloupaná rajčata. Směs osolíme, přidáme sladkou papriku a kotlety dusíme doměkka. Zvlášť osmahneme nakrájenou slaninu a klobásu a přidáme k ostatnímu.
Fotky receptu Vepřové kotlety debrecínské:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!