Postup přípravy receptu Vepřové kotlety na kaparech:
Naklepané kotlety osolíme, opepříme a z obou stran pomoučíme. Zoubkovým nožem nakrájíme celer a mrkev na nudličky a vaříme ve slané vodě doměkka.
Zvlášť uvaříme šunku, na nudličky pokrájenou okurku a asi 10 kaparů. Připravené kotlety zprudka osmahneme na tuku do růžova, zalijeme vývarem ze šunky a okurky a podusíme pod pokličkou.
Přidáme špetku papriky a zalijeme vínem. Vše necháme přejít varem. Přidáme šunku, okurku a kapary. Při servírování kotletu na talíři obložíme vařeným celerem s mrkví a přelijeme masovou šťávou. Jako přílohu podáváme brambory.
Fotky receptu Vepřové kotlety na kaparech:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!