Vložil: | Yourimp |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 80 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové kotlety na majonéze:
4 plátky vepřové kotlety
| sůl
| Marináda:
| 1 sklenice majonézy - 250 ml
| 1 lžička kari
| 2 lžičky grilovacího koření
| 3 lžičky kremžské hořčice (pikant, plnotučná)
| 4 velké cibule
| 10 dkg tvrdého sýra
Postup přípravy receptu Vepřové kotlety na majonéze:
Plátky masa naklepeme a každý osolíme.
Připravíme si marinádu a do ní naložíme maso.
Nejlepší je den předem nebo stačí ráno před vařením. Cibuli nakrájíme nahrubo, nejlépe na měsíčky. 3 nakrájené cibule dáme na pekáč, na cibuli položíme plátky masa a všechnu marinádu, rozložíme zbytek nakrájené cibule. Pekáč zakryjeme druhým pekáčem nebo alobalem a dáme do trouby péct. Po 50 minutách pečení maso posypeme nastrouhaným sýrem a ještě asi 20 minut odkryté pečeme.
Podáváme s pečeným nebo vařeným bramborem
Fotky receptu Vepřové kotlety na majonéze:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!