Použité suroviny receptu Vepřové kotlety v majonéze:
4 kotlety
| sůl
| 4 velké cibule
| 50 g tvrdého sýra
| Marináda:
| 250 ml majonézy
| 1 lžička kari
| 2 lžičky grilovacího koření
| 3 lžičky kremžské hořčice
Postup přípravy receptu Vepřové kotlety v majonéze:
Všechny suroviny na marinádu promícháme. Maso osolíme a lehce naklepeme. Plátky masa protáhneme marinádou, naskládáme do misky a zbytkem marinády zalijeme. Necháme v chladu uležet, nejlépe do druhého dne. Cibuli nahrubo nasekáme. Tři cibule rozprostřeme na dno pekáče. Na cibuli naskládáme maso obalené marinádou a posypeme je zbývající cibulí. Přikryjeme a vložíme do trouby vyhřáté na 200 C. Po 50 minutách posypeme maso nastrouhaným sýrem a ještě dalších 20 minut pečeme. Na posledních 10 minut můžeme pekáč odkrýt. Podáváme s jakkoliv upravenými bramborami a zeleninovou oblohou nebo salátem.
Fotky receptu Vepřové kotlety v majonéze:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!