Vložil: | MartinaT |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 90 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové madailonky s mexickými fazolemi:
450 g vepřové panenky nebo kýty
| sůl
| pepř
| olej
| 500 g sterilovaných červených fazolí
| 150 g čerstvé kapie
| 2 lžíce kečupu
| česnek
| 100 g cibule
| oregáno
Postup přípravy receptu Vepřové madailonky s mexickými fazolemi:
Vepřovou panenku si rozdělíme na 12 dílů, mírně naklepeme, osolíme a opepříme. Na rozpáleném oleji opečeme do měkka, fazole a krájenou kapii lehce orestujeme na oleji. Ochutíme česnekem, solí a oregánem a nakonec spojíme kečupem. Z fazolí tvarujeme pěkné kopečky a obložíme je opečenou panenkou.
Fotky receptu Vepřové madailonky s mexickými fazolemi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!