Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 25.05. 2025
Dnes má svátek Viola
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso dušené s růžičkovou kapustou

fotka Vepřové maso dušené s růžičkovou kapustou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Vepřové maso dušené s růžičkovou kapustou:

500 g vepřového masa bez kostí  | 30 g sádla  | 1 cibule  |  sůl  |  mletý pepř  | 500 g očištěné čerstvé nebo zmrazené růžičkové kapusty

Postup přípravy receptu Vepřové maso dušené s růžičkovou kapustou:

Vepřové maso pokrájené na kostky osmahneme na sádle v tlakovém hrnci, vyjmeme a na sádle zpěníme drobně pokrájenou cibuli. Přidáme zpět maso, osolíme, opepříme, podlijeme čtvrt litrem vody, hrnec uzavřeme, přivedeme k varu a dusíme na malém plaménku, až je maso téměř měkké (asi 20 minut). Hrnec pak odstavíme z tepelného zdroje a po několika minutách jej otevřeme. Přidáme růžičkovou kapustu a dusíme bez pokličky, až maso i kapusta změknou. V hotovém pokrmu má být téměř všechna tekutina odpařená. Podáváme s vařenými brambory.


Fotky receptu Vepřové maso dušené s růžičkovou kapustou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso dušené s růžičkovou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !