Vložil: | Monča 263 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové maso Moravanka:
4 plátky vepřové kýty
| sůl
| strouhanka
| 2 ks vejce
| 1 sklenice Moravanky
Postup přípravy receptu Vepřové maso Moravanka:
Vepřové plátky naklepeme, osolíme, ale napřed je obalíme ve strouhance a teprve potom ve vajíčku. Ihned opečeme v rozpáleném oleji do zlatova po obou stranách. Osmažené plátky naskládáme do pekáčku a zalijeme Moravankou. Pečeme do změknutí.
Fotky receptu Vepřové maso Moravanka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!