Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové maso myslivecké:
600 g vepřové kýty
| 1 lžíce červeného vína
| podle chuti: rozemleté divoké koření
| špetka zázvoru, soli
| olej na opékání
Postup přípravy receptu Vepřové maso myslivecké:
Vepřové maso nakrájíme na hranolky, osolíme, promícháme s rozemletým divokým kořením a zázvorem a necháme v chladu proležet. Červené víno promícháme s olejem, upravíme do středu stolu na hořák a maso opékáme. Hotové namáčíme do omáček. Podáváme s kousky černého chleba.
Fotky receptu Vepřové maso myslivecké:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!