Použité suroviny receptu Vepřové maso na kari s celerem a fazolemi:
600 g vepřové kýty
| 200 g barevných fazolí
| 1 ks cibule
| 2 stroužky česneku
| 100 g červeného paprikového lusku
| 100 g řapíkatého celeru
| 1 lžíce pažitky
| 3 lžíce oleje
| sůl
| bílý pepř
| kari
Postup přípravy receptu Vepřové maso na kari s celerem a fazolemi:
Vepřovou kýtu nakrájíme na větší nudličky. Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme maso, nakrájenou červenou papriku a řapíkatý celer. Osolíme, okořeníme a za stálého míchání restujeme, až je maso měkké. Potom přimícháme uvařené barevné fazole, necháme důkladně prohřát a nakonec posypeme nasekanou čerstvou pažitkou.
Fotky receptu Vepřové maso na kari s celerem a fazolemi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!