Vložil: | Katyakaty |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové maso na pivě:
500 g vepřového masa
| sůl
| kmín
| 2 stroužky česneku
| 0,5 l piva
| 2 - 4 krajíčky chleba bez kůrky
| muškátový květ
| citrónová kůra
Postup přípravy receptu Vepřové maso na pivě:
Maso pokrájíme na malé kousky, vložíme do kastrolu, osolíme, přidáme kmín a utřený česnek se solí a zalijeme pivem. Přikryté necháme vařit. Do poloměkkého masa přidáme strouhaný chléb a trochu muškátového květu a kůru z citrónu. Maso v této omáčce dodusíme do měkka. Omáčka nesmí být příliš hustá ani řídká. Vepřové maso na pivě podáváme s vařenými nebo pečenými brambory.
Fotky receptu Vepřové maso na pivě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!