Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.06. 2025
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso na portském

fotka Vepřové maso na portském
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřové maso na portském:

2 vepřové panenky  | 2 barevné papriky  | hrst sušených čínských hub (Jidášovo ucho)  | 1 vejce  | 1 mrkev  | 1 pórek  | 1 dl portského vína  | 1 dl sójové omáčky  | 1-2 pálivé papričky  | 1 lžička škrobové moučky  |  olej  |  sůl

Postup přípravy receptu Vepřové maso na portském:

Čínské houby namočíme asi na 10 minut do vroucí vody, scedíme, propláchneme a nakrájíme na menší kousky. Maso nakrájíme na tenké plátky, promícháme je s vejcem rozšlehaným se škrobovou moučkou a zprudka orestujeme na pánvi s olejem. Očištěný pórek, mrkev, papriky a pálivé papričky nakrájíme na kousky, přidáme spolu s čínskými houbami do pánve s masem, přelijeme sójovou omáčkou smíchanou s vínem, osolíme a za stálého míchání povaříme doměkka (zelenina nesmí být rozvařená). Podáváme s rýží.


Fotky receptu Vepřové maso na portském:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso na portském
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !