Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.09. 2024
Dnes má svátek Berta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso na roštu

fotka Vepřové maso na roštu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vepřové maso na roštu:

40 dkg vepřové kýty  | 1 lžička soli  | 1 lžička cukru  | 1/2 lžičky Wei-su  | několik kapek červeného oleje  | 1 lžička sójové omáčky  | 1 stroužek česneku

Postup přípravy receptu Vepřové maso na roštu:

Maso rozkrojíme po vlákně na stejné díly, dáme do porcelánové misky, přidáme sůl, cukr, Wei-su, červený olej, sójovou omáčku, na plátky krájený česnek, vše dobře vetřeme do masa a necháme marinovat asi 30 minut. Potom pečeme maso asi 30 minut na roštu v troubě. Pod maso umístíme misku na šťávu a maso během pečení často potíráme zbylou marinádou.


Fotky receptu Vepřové maso na roštu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso na roštu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !