Použité suroviny receptu Vepřové maso na staročeský způsob:
400 g vepřového plecka
| sůl
| mletý pepř
| 50 g sádla
| 100 g čerstvých hub
| 30 g hladké mouky
| 1 lžíce posekaného kopru
| 0,2 l kyselé smetany
| citrónoná šťáva
Postup přípravy receptu Vepřové maso na staročeský způsob:
Maso osolíme, opepříme, opečeme ze všech stran na části sádla, podlijeme a udusíme do měkka. Na zbytku sádla zvlášť opražíme pokrájené houby, zaprášíme moukou, podlijeme přecezenou šťávou z masa a povaříme. Nakonec přidáme kopr posekaný nadrobno, kyselou smetanu a podle chuti okyselíme citrónovou šťávou.
Fotky receptu Vepřové maso na staročeský způsob:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!