Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové maso s baklažánem:
300 g vepřového masa
| 1 baklažán
| 4 stroužky česneku
| 4 lžíce oleje
| 2 lžíce sójové omáčky
| mletý kmín, glutasol, sůl
| 2 lžičky škrobové moučky
| 1 vejce
Postup přípravy receptu Vepřové maso s baklažánem:
Oloupaný baklažán rozkrájíme na kousky, posolíme a zvolna opékáme na oleji. Asi po 10 minutách vyjmeme a udržujeme v teple. Maso rozkrájíme na plátky a promícháme se směsí škrobové moučky, trochy vody a jedním vejcem. Vložíme do pánve se zbylým olejem a za stálého míchání opékáme. Přidáme baklažán, zalijeme sójovou omáčkou, okořeníme mletým kmínem, tenkými plátky česneku a glutasolem, podle chuti osolíme a ještě krátce za stálého míchání opékáme.
Fotky receptu Vepřové maso s baklažánem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!