Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso s fazolkami

fotka Vepřové maso s fazolkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové maso s fazolkami:

1/2 kg vepřového plecka  | 1 lžíce oleje  | 1 cibule  | 1 lžička pálivé papriky  | 1 lžička sladké papriky  | 1 lžička kmínu  | 1/2 lžičky hladké mouky  | dle chuti: sůl  | dle potřeby: voda  | 1 kg zelených fazolek (mražených)

Postup přípravy receptu Vepřové maso s fazolkami:

Na lžici oleje osmahneme cibuli dosklovata, přidáme maso nakrájené na hrubé kostky, osolíme, přidáme koření, osmahneme, zmírníme plamen, přiklopíme a necháme maso chvíli dusit, aby pustilo šťávu. Pokud je třeba, přilijeme vařící vodu do výše masa a dusíme do měkka.
V hrnečku rozkvrdláme osolenou hladkou mouku s trochou vody a vzniklou záklechtku vlijeme za stálého míchání k dušenému masu, přivedeme k varu.
Přidáme mražené fazolky, promícháme, přivedeme do varu a zvolna vaříme ještě asi na patnáct minut.


Fotky receptu Vepřové maso s fazolkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso s fazolkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !