Použité suroviny receptu Vepřové maso s horčicí, cibulí a Moravankou:
1/2 kg vepř. bůčku
| 1/2 kg krkovice
| 3 vrchovaté lžíce kremžské hořčice
| 3 vrchovaté lžíce plnotučné hořčice
| 2 velké cibule
| 1 Moravanka i s nálevem
Postup přípravy receptu Vepřové maso s horčicí, cibulí a Moravankou:
Vepřové maso nakrájíme na větší kostky, přidáme hořčice, nakrájené cibule a zalijeme celou Moravankou i s nálevem. Pořádně promícháme a upečeme. Peču napřed přikryté buď alobalem nebo druhým pekáčkem a až maso změkne, tak to odkryji a dopeču. Je to moc dobré a hlavně rychlé.
Fotky receptu Vepřové maso s horčicí, cibulí a Moravankou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!