Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 22.02. 2025
Dnes má svátek Petr
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso s mandlemi

fotka Vepřové maso s mandlemi
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové maso s mandlemi:

200 g vepřového masa ze stehna  | 50 g uvařených oloupaných mandlí  | 1 bílek  | 1 lžička sojové omáčky  | 1/2 lžičky zázvoru  | na špičku nože mletého černého koření  | omáčka:  | 1/2 šálku vývaru  | 1 a 1/2 lžičky solamylu  | 1 lžička sojové omáčky  | 1/2 lžičky cukru  |  sůl

Postup přípravy receptu Vepřové maso s mandlemi:

Maso nakrájíme na malé tenké plátky, ponoříme do rozšlehaného bílku se sojovou omáčkou, posypeme zázvorem a mletým černým kořením, promícháme a necháme proležet půl hodiny. Poté maso zprudka orestujeme na rozpáleném oleji (asi 3 – 4 minuty), přidáme mandle a spolu smažíme další minutu. Nakonec se vše promíchá s připravenou omáčkou. Omáčka: Solamyl a sojovou omáčku rozmícháme v malém množství vody. Tuto směs přidáme do rozehřátého vývaru, trochu osladíme, osolíme a za stálého míchání přivedeme do varu, aby omáčka zhoustla. Vhodná příloha: rýže.


Fotky receptu Vepřové maso s mandlemi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso s mandlemi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !