Vložil: | martinose |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové maso s mandlemi a pórkem:
40 dkg vepřové kýty
| špetka soli
| 1 lžička máčeného škrobu
| 1 bílek
| 10 dkg pražených mandlí
| 3 lžíce oleje
| 2 žampióny
| 1 zelená paprika
| 1 stroužek česneku
| 1 pórek
| 1 lžička sójové omáčky
| 1 lžička máčeného škrobu, Wei-su
| 1 naběračka vývaru
Postup přípravy receptu Vepřové maso s mandlemi a pórkem:
Maso nakrájíme na kostičky, smísíme se solí, škrobem a bílkem a necháme zaležet na pár minut. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme maso, rychle osmahneme, přidáme pražené mandle, žampióny, zelenou papriku nakrájenou na kostičky, na plátky nakrájený pórek a vše zamícháme a zalijeme zálivem a dusíme. Před dohotovením přidáme na plátky nakrájený česnek a zamícháme.
Fotky receptu Vepřové maso s mandlemi a pórkem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!