1,5 kg vepřového masa
| 1 cibule
| trochu mouky
| 10 g česneku
| sůl a pepř podle chuti
| 10 g petrželová nať
| 50 ml červeného vína
| 120 ml ananasové šťávy
| 30 g hnědého cukru
| 150 ml vody
| 120 g zelené papáji
| 100 g zelených paprik
| 120 ml oleje
Postup přípravy receptu Vepřové maso s papájou:
Maso nakrájejte na přibližně čtyř centimetrové kostičky. Opepřete je, osolte a osmahněte dozlatova na horkém oleji. Přidejte nakrájený česnek a cibuli, cukr a zkaramelizujte. Přilijte víno a zmírněte oheň, posypte trochou mouky a bez přestání míchejte. Přilijte vodu a ananasovou šťávu. Vařte doměkka, poté přidejte nakrájenou papáju a osmahnuté kousky papriky. Podávejte s bílou rýží, posypejte nasekanou petrželovou natí.
Fotky receptu Vepřové maso s papájou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!