Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové maso s pórkem na víně:
400 g vepřové kýty
| 1 vejce
| 1 lžíce solamylu
| 200 g pórku
| 1 lžíce sójové omáčky
| 2 lžíce bílého vína
| 40 g oleje
| sůl, chilli koření
Postup přípravy receptu Vepřové maso s pórkem na víně:
V misce rozšleháme vejce, přidáme škrobovou moučku rozmíchanou v troše vody a maso rozkrájené na proužky asi jako malíček. Dobře promícháme, vložíme do pánve s rozpáleným olejem a za stálého promíchávání maso opečeme. Přidáme kolečka pórku, zalijeme několika lžícemi horké vody nebo vývaru, osolíme, okořeníme a za častého promíchávání podusíme. Několik minut před koncem tepelné úpravy přidáme sójovou omáčku a víno.
Fotky receptu Vepřové maso s pórkem na víně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!