Postup přípravy receptu Vepřové maso s rozinkovým zelím:
Zelí nakrájené na čtverečky, vložíme do vroucí vody, minutu povaříme a scedíme. Kýtu nakrájenou na kostičky osolíme, opepříme a obalíme ve škrobové moučce.
Ve větší pánvi rozehřejeme trochu oleje, vložíme maso a opékáme doměkka. Pak k němu přidáme zázvor a nakrájené cibulky a lehce opečeme. Nakonec přidáme do masa zelí, rozinky. Ve 250 ml vody rozmícháme kostku zeleninového bujonu, cukr a vrchovatou lžičkou škrobové moučky. Vlijeme ji k masu. Vepřové maso s rozinkovým zelím promícháme a krátce povaříme. Podle chuti okyselíme citronovou šťávou a dochutíme sójovou a chilli omáčkou.
Vepřové maso s rozinkovým zelím podáváme s širokými nudlemi, které uvaříme běžným způsobem.