Použité suroviny receptu Vepřové maso se sójovou omáčkou a mladými výhonky:
500 g libového masa bez kostí (nebo 650 g vepřového masa s kostí)
| 2 lžíce oleje
| 300 g mladých výhonků
| 2 lžíce bílého vína
| 2 lžíce smetany ke šlehání
| 4-5 lžic sójové omáčky
| 4 krajíce chleba
| 40 g másla
Postup přípravy receptu Vepřové maso se sójovou omáčkou a mladými výhonky:
Maso, je-li třeba, vykostíme a nakrájíme na proužky. V pánvi se silným dnem rozehřejeme olej a maso na něm za stálého obracení ze všech stran do zlatohněda opečeme. Pak k němu přidáme opláchnuté výhonky, společně 2 minuty opékáme. Poté postupně přiléváme víno, smetanu a sójovou omáčku, zamícháme a chvilku na malém ohni vaříme. Mezitím na druhé pánvi na rozpuštěném másle opečeme po obou stranách krajíce chleba. Podáváme je k masu.
Fotky receptu Vepřové maso se sójovou omáčkou a mladými výhonky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!