Vložil: | AndynaK |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové maso v kari omáčce:
4 plátky vepřové kýty
| 1 cibule
| hladká mouka
| 250 ml smetany
| sůl
| kari koření
| vývar
Postup přípravy receptu Vepřové maso v kari omáčce:
Zpěníme cibulku, přidáme naklepané a osolené maso a opečeme. Výpek zaprášíme lžičkou kari koření a hl.moukou. Podlijeme vývarem a chvilku dusíme. Podáváme s kynutým knedlíkem, nebo s brambory.
Fotky receptu Vepřové maso v kari omáčce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!