Použité suroviny receptu Vepřové maso v kysaném zelí s houbami:
500 g libového masa
| 200 g žampionů
| 300 g kysaného zelí
| 100 g anglické slaniny
| 1 cibule
| 1 šlehačka
| dle chuti: sůl, pepř a drcený kmín
Postup přípravy receptu Vepřové maso v kysaném zelí s houbami:
Nakrájenou slaninu vyškvaříme, zpěníme na ní cibuli, přidáme maso a dusíme do poloměkka. Podléváme. Potom přilijeme nálev ze zelí, přidáme žampiony, nakrájené zelí, sůl, kmín a pepř. Až maso změkne, zalijeme smetanou a prohřejeme. Podáváme s bramborovými knedlíky.
Fotky receptu Vepřové maso v kysaném zelí s houbami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!