Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 27.02. 2025
Dnes má svátek Alexandr
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřové maso v pórku

fotka Vepřové maso v pórku
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřové maso v pórku :

250 g libové vepřové kýty  | 1 lžíce suchého bílého vermutu  | lžička solamylu  |  zázvor  |  olej  | 100 g bílých částí pórku  | špetka cukru  | 6 lžic vývaru z kostí  |  pepř  |  glutasol  |  sůl

Postup přípravy receptu Vepřové maso v pórku :

Kýtu nakrájíme přes vlákna na hranolky, pórek nakrájíme na šikmé proužky, solamyl namočíme do lžíce studené vody. V misce promícháme maso se solí, glutasolem, pepřem, lžičkou vína, několika kapkami oleje a namočeným solamylem. Na dvou lžících rozehřátého oleje zpěníme zázvor, přidáme masovou směs a za stálého míchání smažíme 4 minuty. Pak přidáme pórek, sůl, glutasol, pepř, víno, l lžičku oleje, špetku cukru a dusíme 2-3 minuty. Směs urovnáme na nahřáté talíře a podáváme.


Fotky receptu Vepřové maso v pórku :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso v pórku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !