Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 02.09. 2025
Dnes má svátek Adéla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso v pórku se žampiony

fotka Vepřové maso v pórku se žampiony
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vepřové maso v pórku se žampiony :

250 g vepřové kýty  | 20 g sádla  | 100 g žampionů  | 300 g očištěného pórku  | 1 lžíce rajčatového protlaku  |  sůl  |  worcesterová omáčka

Postup přípravy receptu Vepřové maso v pórku se žampiony :

Vepřové maso pokrájíme na plátky, naklepeme a pokrájíme na hranolky. Vložíme je na rozhřáté sádlo, za stálého míchání je rychle opečeme, přidáme žampiony pokrájené na tenké plátky a pórek pokrájený na tenká kolečka, osmažíme je, přilijeme rajčatový protlak rozmíchaný ve dvou lžících vody, sůl a několik kapek worcestru a dusíme půl minuty. Pak hned podáváme. Vhodná příloha je rýže.


Fotky receptu Vepřové maso v pórku se žampiony :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso v pórku se žampiony
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !