Vložil: | Martaa |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové masové kuličky na čínský způsob:
250 g mletého bůčku
| 2 ks brambor
| 1 ks vejce
| 1/2 lžičky mletého zázvoru
| vegeta
| sůl
| špetka prášku do pečiva
| olej
| 1 hrst nadrobno nasekaných nebo namletých ořechů
Postup přípravy receptu Vepřové masové kuličky na čínský způsob:
Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě. Mezitím do masa vmícháme 1 dcl vody a rozšlehané vejce. Přidáme koření, mleté oříšky a rozmačkané brambory a na závěr špetku (na špičku nože) kypřicího prášku. Tvoříme menší kuličky, které smažíme do zlatova ve vysoké vrstvě oleje. Podáváme s bramborovou přílohou nebo jako chuťovku s pečivem. Dobrou chuť!
Fotky receptu Vepřové masové kuličky na čínský způsob:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!