Použité suroviny receptu Vepřové medailonky Gurmén:
600 g vepřové panenky
| 100 g tvrdého sýru
| 100 g šunky
| 1 lžička hořčice
| sůl, pepř
| olej
| 200 g tatarské omáčky
| 2 lžíce kečupu
| 50 g strouhané nivy
Postup přípravy receptu Vepřové medailonky Gurmén:
Vepřové maso si rozdělíme na 8 medailonků a dostatečně rozklepeme. K plnění: sýr a šunku nakrájíme na drobné kostičky a vše smícháme s hořčicí. Celou směs stejnoměrně rozdělíme do všech medailonků a dobře zabalíme. Závitky osolíme, opěpříme a na rozpáleném oleji opékáme do měkka. Tatarskou omáčku rozdělíme na 2 díly, k jednomu dílu přidáme ostřejší kečup a k druhému nastrouhanou nivu. Na dva kusy hotových závitků klademe na talíř, jeden závitek přeléváme červenou omáčkou a druhá nivovou omáčkou.
Fotky receptu Vepřové medailonky Gurmén:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!