Vložil: | Rencatko |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové medailonky s bazalkovou omáčkou :
15 dkg žampionů
| různé koření
| 350 ml smetany ke šlehání
| 600 g vepřového masa
| čerstvá nebo sušená bazalka
| 10 dkg eidamu
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Vepřové medailonky s bazalkovou omáčkou :
Nakrájené žampiony osmahneme na rozpáleném oleji, okořeníme podle chuti a zalijeme smetanou ke šlehání.
Až smetana začne houstnout, posypeme drcenou či čerstvou bazalkou. Odstavíme a mezitím si připravíme vepřové medailonky, osolíme, opepříme a připravíme na oleji. Poté opět rozehřejeme "omáčku" a zasypeme sýrem. Podáváme s hranolky.
Fotky receptu Vepřové medailonky s bazalkovou omáčkou :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!