Postup přípravy receptu Vepřové medailonky s jablky :
Vepřové maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky silné přibližně 1 cm, které opepříme a osolíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na silnější plátky. V pánvi rozpálíme tuk a medailonky s cibulí z obou stran doměkka opečeme. Pak je vyjmeme a udržujeme teplé. Cibuli v pánvi zakápneme worcestrovou omáčkou, podlijeme vývarem, přidáme tymián, bazalku a dusíme, až směs zhoustne.
Jablka omyjeme, osušíme a nakrájíme na kolečka silná přibližně také 1 cm. V jiné pánvi rozpálíme kousek tuku a jablkové plátky na něm z každé strany prudce opečeme. Medailonky rozložíme na talíře, přidáme cibulovou směs a opečené plátky jablek. Vepřové medailonky s jablky podáváme s opečenými bramborami nebo bramborovými hranolkami.