Použité suroviny receptu Vepřové medailonky v kari omáčce s mangem:
300 g vepřové panenky
| 1 zralé mango (nejlépe zelená odrůda)
| 140 g kompotovaných broskví
| 50 ml broskvové šťávy z kompotu
| 3 lžíce rostlinného oleje
| dle chuti: sůl a pepř
| 50 ml šlehačky
| 1 sáček fixproduktu pro bylinkovo-smetanové řízky
| 1 lžička kari koření
Postup přípravy receptu Vepřové medailonky v kari omáčce s mangem:
Mango oloupeme, odstraníme pecku a dužinu nakrájíme na kousky. Broskve necháme okapat (50 ml šťávy zachytíme) a nakrájíme také na kousky. Panenku naporcujeme na medailonky a z každé strany je 5-8 minut opékáme na 2 lžících oleje. Osolíme je a opepříme. Mango zlehka podusíme na pánvi na zbývajícím oleji. Přidáme 250 ml studené vody, broskvovou šťávu a šlehačku. Vmícháme fixprodukt a asi 1 minutu povaříme. Přidáme broskve, necháme prohřát, přidáme kari koření a podle potřeby osolíme a opepříme.
Fotky receptu Vepřové medailonky v kari omáčce s mangem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!