Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.02. 2025
Dnes má svátek Milada
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové na karí s hermelínem

fotka Vepřové na karí s hermelínem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Vepřové na karí s hermelínem:

600 g vepřového masa na plátky  | 1 velká cibule  | 6 stroužků česneku  | 1 pórek  | 2 hermelíny  | 200 ml světlého piva  | 250 ml smetany  |  pepř  |  sůl  |  karí  | 1-2 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Vepřové na karí s hermelínem:

Česnek, cibuli a pórek si nakrájíme na tenké plátky. Dno zapékací misky vymažeme olejem a poklademe polovinou cibule, česneku a pórku. Maso naklepeme, osolíme, opepříme, štědře ochutíme karí, naskládáme ho do misky a posypeme ho zbylou cibulí, česnekem a pórkem. Dáme misku na deset minut zapéci do trouby vyhřáté na 180°C a po té podlijeme pivem a pečeme dalších cca 30 min. V polovině pečení maso otočíme a pokud je třeba, tak lehce podlijeme vodou. Když je maso měkké a tekutina téměř vyvařená, zalijeme maso smetanou a povrch obložíme pokrájeným hermelínem a 10 minut zapečeme. Podáváme s vařenými nebo pečenými brambory.


Fotky receptu Vepřové na karí s hermelínem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové na karí s hermelínem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !