Použité suroviny receptu Vepřové na pivě s bramborami:
500 g prorostlého vepřového masa
| 4 dcl piva
| 2 lžíce sádla
| 3 - 4 lžíce strouhanky
| 500 g vařených brambor
| 1 větší cibule
| 1 ks mrkev
| 1 ks petržel
| petrželka na posypání
| nové koření
| drcený kmín
| pepř
Postup přípravy receptu Vepřové na pivě s bramborami:
Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, opečeme na střední kostky nakrájené maso, kolečka mrkve a petržele, okořeníme, mírně podlijeme pivem a dusíme téměř do měkka. Pak přidáme na kostky nakrájené brambory a zalijeme pivem s namočenou strouhankou. Vepřové na pivě s bramborami zapečeme v troubě a podáváme s pikantním salátem ze zelí a papriky a měkkým tmavým chlebem.
Fotky receptu Vepřové na pivě s bramborami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!